Koffers

In het verlengde van zijn ervaring in totaalverpakkingen bouwt Kramo binnenwerken van koffers. Aanvullend worden ook standaardkoffers en op maat ontwikkelde koffers verdeeld.

Voor binnenwerk zijn de meest gebruikte materialen polyurethaan (als meest voorkomende en efficiënte toepassing) en polyethyleen (voor de meer esthetische of zwaardere toepassingen).

Aan de hand van het te transporteren of te presenteren product wordt het binnenwerk ontwikkeld. Het geheel wordt afgestemd op de combinatie koffer/product waarbij steeds een model ter vrijgave aan de klant wordt voorgesteld. De schuimen zullen worden gestanst en geprofileerd, om daarna met de verschillende componenten te worden geassembleerd. Ook drukvormsnijden, waterjetten of frezen is mogelijk, afhankelijk van het orderaantal.

Voor koffers zijn verschillende kleur- en materiaalkeuzes mogelijk: schok en krasbestendige ABS met stalen hoeken en sluitingen en hout, al of niet met een contrecollage van aluminium, polypropyleen en polystyreen.

  1. Standaard of op maat ontwikkelde koffers voor bescherming of presentatie
  2. Standaard of op maat ontwikkelde koffers voor bescherming of presentatie

Verklaring over cookies