Verpakking & bescherming

Kramo beschikt over meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van totaalverpakkingen op maat. Op vlak van maatwerk verwerkt Kramo alle mogelijke buffermaterialen, niet zelden in combinatie met karton om zo klanten een totaaloplossing te kunnen aanbieden. Polyurethaan wordt voornamelijk gebruikt voor de bescherming van breekbare toestellen en onderdelen, of als buffermateriaal voor robuste maar lichte toestellen. Ook in de farmaceutische en glasindustrie of voor verpakking van elektronica-componenten wordt polyurethaan aangewend. Polyethyleen doet voornamelijk dienst bij zwaardere toepassingen of als antikras-bescherming. Polystyreen wordt gebruikt wanneer effen oppervlaktes moeten worden beschermd, of om producten te verpakken die slechts een basisverpakking vereisen. Daarnaast dient polystyreen ook voor positioneringselementen of grote serie verpakkingen.

In het verlengde van zijn ervaring bouwt Kramo binnenwerken voor koffers. Hiervoor zijn de meest gebruikte materialen polyurethaan, als meest voorkomende en efficiënte toepassingen, en polyethyleen voor de meer esthetische of zwaardere toepassingen.

Klik op de foto om een grotere versie van verwerkingstechnieken of mogelijkheden te verkrijgen.

  1. Op maat snijden van kunststofschuimen
  2. Noppenschuim op de gevraagde hoogte in Polyurethaan
  3. Waterstraalversnijden van alle soorten materialen
  4. Vorm snijden in Polyurethaan
  5. Full-cut stansen van kunststofschuimen
  6. Thermisch sealen van Polyethyleen
  7. Verlijmen van alle soorten materialen

U hebt problemen met het verpakken van uw goederen? U bent op zoek naar een goedkopere of efficiëntere manier om te verpakken? Wij zullen samen met u de meest gepaste oplossing uitwerken. U kan ons contacteren via ons contactformulier.

Verklaring over cookies