Industriële & technische applicaties

Voor het verwerken van schuim ten behoeve van industriële en technische toepassingen beschikt Kramo over een uitgebreid en up-to-date machinepark. Een van de belangrijkste troeven zijn de uitgebreide mogelijkheden voor stansen en lamineren.

Meer info
Industriële & technische applicaties - Voor het verwerken van schuim ten behoeve van industriële en technische toepassingen beschikt Kramo over een uitgebreid en up-to-date machinepark. Een van de belangrijkste troeven zijn de uitgebreide mogelijkheden voor stansen en lamineren.

Verpakking & bescherming

Al meer dan 35 jaar combineren we onze ervaring en uw eisen in het ontwerpen en produceren van een totaal- verpakking op maat. Tevens wordt ook een uitgebreid gamma standaard-verpakkingsmaterialen verdeeld.

Meer info
Verpakking & bescherming - Al meer dan 35 jaar combineren we onze ervaring en uw eisen in het ontwerpen en produceren van een totaal- verpakking op maat. Tevens wordt ook een uitgebreid gamma standaard-verpakkingsmaterialen verdeeld.

Koffers

In het verlengde van zijn ervaring in totaalverpakkingen bouwt Kramo binnenwerken van koffers. Aanvullend worden ook standaardkoffers en op maat ontwikkelde koffers verdeeld.

Meer info
Koffers - In het verlengde van zijn ervaring in totaalverpakkingen bouwt Kramo binnenwerken van koffers. Aanvullend worden ook standaardkoffers en op maat ontwikkelde koffers verdeeld.

Kramo is gespecialiseerd in het verwerken van kunststofschuimen. Kramo is opgericht in 1965 en was bij zijn ontstaan vooral actief in de comfort sector. In de jaren 80 heeft zich een verschuiving naar de verpakkingssector voorgedaan en in de jaren 90 zijn daar industriële en technische applicaties bijgekomen.

Meer info

Verklaring over cookies